menu
NL EN DE

Vergroot uw bedrijfsefficiency en veiligheid bij online registratie en autorisatie van bedrijfsbezoekers en medewerkers

Oplossingen

Onze oplossingen

Oplossingen

In het alledaagse ritueel van medewerkers, bezoekers of aannemers registreren en onder de juiste voorwaarden autoriseren voor toegang tot uw organisatie zien wij unieke mogelijkheden voor innovatie en verbetering op het gebied van Identity & Access Management.

BlueEntrance

Uw online bezoekersregistratie met de mogelijkheid om toegangsrechten te koppelen aan uw toegangscontrole. BlueEntrance werkt met alle bestaande toegangssystemen. Ontvang uw bezoekers aan uw balie - loket en meld hun eenvoudig aan.

lees meer
BlueCon interfaces

BlueCon automatiseert en verbindt dataprocessen tussen verschillende systemen en applicaties. BlueCon monitort, logt en optimaliseert datastromen en geeft u nieuwe, gefundeerde management- en stuurinformatie, snel en gemakkelijk.

lees meer

Marktsegmenten

Marktsegmenten

Onze applicaties die helpen het proces van bezoekers- en medewerkersregistratie en -autorisatie te verbeteren, bewijzen vooral hun waarde in de onderstaande marktsegmenten. Inmiddels profiteren ruim 150 klanten van meer gebruikersgemak, efficiencyvoordeel en extra service.

Dagelijks worden er bijvoorbeeld duizenden bezoekers aangemeld voor toegang via BlueEntrance en wordt de aanwezigheid en aanwezigheidsduur van vele duizenden medewerkers inzichtelijk gemaakt met BlueTime.


Grootzakelijk

Multi Tenants

Overheid

Industrie / Haven

Zorg

Marktsegmenten

U kunt bij ons terecht!Optimaliseren van processen

Optimaliseren van processen

Kwaliteit van het eindresultaat staat bij ons altijd voorop. Dat maken wij concreet door onder andere de versnelling van uw processen, een hoger veiligheidsniveau, tijdwinst voor uw medewerkers, meer inzicht en lagere kosten.

Projectaanpak

Projectaanpak

Na opdrachtverstrekking wordt een intakegesprek ingepland voor detailafstemming en omkadering van het functioneel ontwerp van de aangeboden applicatie. Daarbij vindt afstemming plaats tussen betrokken partijen/afdelingen van uw organisatie om te komen tot de ideale implementatie. Na omkadering hanteren wij de OTAP werkwijze.

Support

Support

Het uitvoeren van een project houdt niet op bij het opleveren van de applicatie. Onze support is in het gehele traject, ook na de oplevering, uitstekend bereikbaar en wij zetten door totdat de laatste vraag is beantwoord.

Compatibiliteit

Compatibiliteit

Onze applicaties zijn zo ontwikkeld dat zij met praktisch elk systeem werken. Dat voorkomt dubbel werk, en er hoeft dus geen nieuw systeem te worden aangeschaft. Onze systeemonafhankelijkheid is voor opdrachtgevers een pré.

Onze dienstverlening

Project Management

Bluefield Smart Access onderscheidt zich qua dienstverlening door een projectmatige aanpak van complexe vraagstukken, resultaatgerichtheid en het voor haar rekening nemen van de realisatie van (totale) projecten.lees meer

Nieuws


Lees hier onze actuele nieuwsitems of volg ons via LinkedIn!

Introductie Stagair Junior Developer Damian

Functie: Stagair Junior Developer Opleiding: HBO ICT, specialisatie Software Engineering (Haagse Hogeschool) Wat vind je het leukst aan jouw beroep…


lees meer

Introductie Developer Pascal

Functie: Software Developer Opleiding: Applicatieontwikkelaar niveau 4 Wie is Pascal? De nieuwe versterking aan het Developer team van Bluefield…


lees meer

Houdt grip op corona met BlueEntrance

De reguliere versie van BlueEntrance biedt een ruime voorraad aan functionaliteiten. Met als voorbeeld het geautomatiseerd registreren van medewerkers…


lees meer
Azure Active Directory

Azure AD geïntegreerd met BlueEntrance

Azure Active Directory (Azure AD) is een speciale cloud-based login service van Microsoft. De toepassingen en applicaties van Bluefield Smart Access met…


lees meer

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend informatie over onze diensten? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij werken voor

 • sekisui alveo
 • FrieslandCampina
 • Rijk
 • Gemeente Utrecht
 • NSI
 • Rode Kruis Ziekenhuis
 • Interparking
 • Interparking
 • Heros Sluiskil
 • TKH Security
 • HNK
 • Aluchemie
 • Gemeente Roosendaal
 • Npo