menu
NL EN DE ES

Introductie Developer Pascal

De opdrachten bieden de mogelijkheid om “een beetje achter de schermen te kijken van een bedrijf” en elke gebruiker kan uit een compleet ander segment komen, wat de applicatie ook nog eens ontzettend breed inzetbaar maakt.

Functie: Software Developer

Opleiding: Applicatieontwikkelaar niveau 4

Wie is Pascal?

De nieuwe versterking aan het Developer team van Bluefield Smart Access sinds september 2021, is onze nieuwe Software Developer Pascal. Hij heeft een achtergrond die begonnen is bij applicatieontwikkelaar niveau 4. Dit was voor hem niet genoeg en heeft besloten extra kennis op te doen met een software gerelateerde opleiding aan de HAN. Als uitstapje begon Pascal zijn werkzame leven als Developer in de e-commerce wereld. Hij heeft hier een aantal jaar aan ervaring opgedaan en zijn studie kennis een goede plaats gegeven.

Na deze jaren is de interesse voor het programmeren in de verschillende talen niet verminderd. Door middel van het vele proberen, experimenteren en leren tijdens de voorgaande werkomgevingen, is er nog steeds ruimte voor nieuwe talen.

Waarom heeft Pascal voor Bluefield Smart Access gekozen?

In het vorige werkveld had hij helaas niet de mogelijkheid om zichzelf verder te verbeteren. Er werd een grens bereikt. Zijn Developer werkzaamheden met Visual Basic in combinatie met Windows Form, werden vertroebeld met alternatieven, niet specifiek Developer gerelateerde, taken. De verantwoordelijkheid over het installeren van kassasystemen en het verzenden van pakketjes vulden langzamerhand de dag. Gelukkig werd er ruimte voor groei gevonden bij Bluefield Smart Access.

Voorbeelden van deze leerdoelen van Pascal zijn het verder verdiepen en comfortabel zijn met het werken in en voor de cloud met als bruikbare leeromgeving de Azure toepassingen, die Bluefield Smart Access gebruikt. Daarbij wil Pascal graag opnieuw terechtkomen op het medior niveau en hiernaar kunnen presteren.

Wat Pascal verder aanspreekt bij Bluefield Smart Access is de softwareapplicatie van Bluefield Smart Access en de verscheidenheid in doelen van de taken. Elk van de opdrachten biedt de mogelijkheid om, zoals hijzelf vertelt, “een beetje achter de schermen te kijken van een bedrijf”. Daarbij kunnen de gebruikers van de applicatie vanuit elk segment komen omdat deze zo ontzettend breed inzetbaar is, wat het naar hem, nog interessanter maakt.

Bluefield Smart Access kwam naar voren omdat er gezocht werd naar een functie als Developer op c# en/of .net.

Wat doet Pascal buiten het werk om?

Buiten het werk om houdt Pascal zich voornamelijk bezig met de kinderen en vult hier ook graag zijn vrije tijd mee. Daarnaast is zijn droombestemming Indonesië en dit heeft te maken met zijn ‘roots’. Hij wil dit prachtige land graag ontdekken en verder leren kennen.

Pascal is van harte welkom bij Bluefield Smart Access en wij hopen dat hij zijn weg naar de nieuwe programmeertalen kan voortzetten en kan blijven verbeteren.

Ben jij ook geïnteresseerd in een functie als Developer bij Bluefield Smart Access? Of ben je geïnteresseerd in wat er verder gebeurt op de werkvloer bij Developers? Neem dan snel een kijken tussen onze Vacatures of Behind The Scenes.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij werken voor

 • FrieslandCampina
 • Gemeente Utrecht
 • sekisui alveo
 • HNK
 • NSI
 • Npo
 • TKH Security
 • Heros Sluiskil
 • Rode Kruis Ziekenhuis
 • Gemeente Roosendaal
 • Aluchemie
 • Rijk
 • Interparking