menu
NL EN DE ES

Bluefield Smart Access start aan ISO-certificaat

Bluefield Smart Access begint aan de certificering voor ISO9001 en ISO27001. Wat betekenen deze certificering voor u en wat voor voordelen brengen deze met zich mee?Bluefield Smart Access heeft aan het eind van 2021 haar eerste stappen gezet richting het behalen van haar ISO-certificering. Deze stappen zijn gezet om de zekerheid van kwaliteit officieel voorop te stellen, wat verschillende voordelen met zich meebrengt. De certificaten waarvoor is ingeschreven zijn ISO27001 en ISO9001, informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Wat betekent ISO27001 voor Bluefield Smart Access?

Als bedrijf dat veel omgaat met de verwerking van persoonsgegevens vinden wij het erg belangrijk dat de beveiliging van het bedrijf, de oplossing en de verwerking van deze gegevens op orde zijn. Hierom is de ISO27001 vooral van belang voor Bluefield Smart Access. De IT-infrastructuur binnen het bedrijf is al op orde en wij streven ernaar op de laatste stand der techniek te ontwikkelen in de ontwikkeling van de applicaties, maar dit neemt niet weg dat wij ons scherp moeten houden en alle vereisten binnen de gebieden te borgen. “Deze awareness binnen onze organisatie geeft een goed en veilig gevoel voor onszelf waar onze klanten op kunnen bouwen.” Meldt Hans Stegeman.

Met ISO27001 is het belangrijkste voordeel dat u ons kunt vertrouwen door middel van een internationale maatstaaf. De certificering brengt risico’s in kaart die mogelijk over het hoofd zijn gezien, brengt controlemaatregelen in kaart, zorgt dat wij ons beschermen tegen bedreigingen van buitenaf en minimaliseert de mogelijk impact door deze bedreigingen. Het certificaat zal laten zien dat wij onze beveiliging juist geregeld hebben en dat het, net als bij u, van groot belang is (SGS). Tenslotte brengt deze extra aandacht nog een voordeel met zich mee: Bluefield Smart Access kan aantonen dat zij en haar applicaties voldoen aan de strenge privacywetgeving. Onze applicaties zijn al ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’-proef en wij zien de mogelijkheid om de applicaties kwalitatief te verbeteren door middel van deze ISO-certificering.

Wat betekent ISO9001 voor Bluefield Smart Access

ISO9001 is meegenomen in het traject omdat het bedrijf een groei heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren. Daarbij komt een verdere groei tegemoet en willen wij er zeker van zijn dat er een effectieve en gestructureerde manier van werken gewaarborgd blijft binnen het bedrijf. Dit hebben wij besloten te doen door te beginnen aan de ISO9001 certificering.

De ISO 9001 certificering zal elk van de werknemers scherp houden. De focus op de kwaliteit en procedures blijft bestaan. Zodra elk van de procedures goedgekeurd is voor de ISO-certificering zal de, voor ons erg belangrijke, efficiëntie van het bedrijf ook toenemen. Risico’s worden vermeden en elk van de kansen die zich voor doet bij Bluefield Smart Access wordt benut (CertificeringsAdvies).


Wij willen de kwaliteit van werk kenbaar maken en hierom is er gekozen om ons te laten certificeren. Wij verwachten de certificering te behalen aan het eind van 2022.

Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 085 – 2100 870 of mail ons op info@bluefieldsmartaccess.nl.

Integraties en samenwerkingen

 • FrieslandCampina
 • Gemeente Roosendaal
 • sekisui alveo
 • Heros Sluiskil
 • Gemeente Utrecht
 • Aluchemie
 • NSI
 • TKH Security
 • HNK
 • SALTO Systems
 • Axis
 • Rode Kruis Ziekenhuis
 • Interparking
 • Rijk