menu
NL EN DE

onze oplossingen

BlueEntrance

Uw online bezoekersregistratie met de mogelijkheid om toegangsrechten te koppelen aan uw toegangscontrole. BlueEntrance werkt met alle bestaande toegangssystemen. Ontvang uw bezoekers aan uw balie - loket en meld hun eenvoudig aan.

Waarom een registratieportal?

Het handmatig toegang verlenen aan iedere medewerker, bedrijfsbezoeker of groep kost veel tijd en inspanning. Daarnaast verlies je snel het overzicht in het aantal bezoekers per host of per periode.

Pak het registratieproces gestructureerd aan, voorkom problemen met audits en zorg voor inzicht voor uw security-, facilitair-, en IT managers.

BlueEntrance is een web-based applicatie die uw receptie/HR ondersteunt bij het aanmelden, registreren en autoriseren van bezoekers en medewerkers.


Functionaliteiten BlueEntrance

Hieronder leest u meer over de mogelijke functionaliteiten binnen de registratieportal BlueEntrance!

Persoonsgebonden toegang voor iedereen!

BlueEntrance ook voor toegang-verlening tot uw parkeerterrein

Verleen met BlueEntrance niet alleen toegangsrechten, aan medewerkers en bezoekers, tot uw bedrijf maar ook tot uw parkeerplaats!

Registreer naast de gebruikelijke NAW-gegevens tevens het kenteken en verleen geautomatiseerd toegang tot het parkeerterrein. Middels een koppeling met het huidige parkeer- en/of kentekenherkenningssysteem wordt bij het tonen van de identificatie, bij de juiste toegangsrechten, direct toegang verleend.

Middels het telsysteem, erg interessant bij meerdere huurders, weet u exact hoeveel medewerkers/bezoekers er per periode, hoelang, per huurder parkeren.

Geef nu uw medewerkers en bezoekers een gastvrij ontvangst!

Meer rapportagemogelijkheden voor uw parkeersysteem? Lees verder over de mogelijkheden met de BluePark applicatie.

Bezoekers registreren

Registreer vooraf uw bezoekers, niet alleen met persoonsgegevens, host en kenteken, maar ook met algemene of persoonsgebonden toegangsrechten. Voor maximale efficiency en veiligheid kan BlueEntrance direct worden gekoppeld aan uw bestaande toegangscontrolesysteem.

BlueEntrance kunnen wij volledig naar uw wensen en eisen inrichten. Ook andere gegevens zijn erin op te nemen: lunch, extra host of registratie en verificatie van veiligheidsdocumentatie.


Meerdere bezoekers tegelijk aanmelden?

Heeft u een grote bijeenkomst of verwacht u meerdere bezoekers tegelijk? In BlueEntrance kunnen ook CSV-bestanden worden geïmporteerd. Uw receptie weet precies wie er komt, in één muisklik.


Altijd inzicht in uw bezoekers

Met BlueEntrance heeft uw receptie in één oogopslag inzicht in al uw voor-geregistreerde, aanwezige en afgemelde bezoekers.

Via de rapportagefunctie weet u hoeveel bezoekers uw bedrijf telt (absoluut en gemiddeld), wat piekmomenten zijn per perioden.


Gastvrijheid, efficiency en veiligheid gaan hand in hand met BlueEntrance


Registreer direct uw Medewerkers

Maak eenvoudig uw medewerkers aan in BlueEntrance of synchroniseer periodiek de basisgegevens van medewerkers vanuit het HRM bronsysteem met BlueEntrance. Koppel in BlueEntrance eenvoudig een role-based toegangsprofiel aan uw medewerkers o.b.v. functiegroep, -niveau of afdeling. Dit toegangsprofiel kan bestaan uit specifieke rechten tot het Toegangscontrole-, Parkeer- en/of het KIA/KUA systeem.

Als het wenselijk is een pasfoto toe te voegen aan het medewerkersprofiel, is het middels het gebruik van een geïntegreerde- of aan het systeem gekoppelde webcam of een upload van een bestaande digitale pasfoto direct mogelijk.

De gepersonaliseerde toegangsrechten staan nu in het profiel van de betreffende medewerker. Afhankelijk van uw toegangscontrolesysteem staan ze direct gekoppeld aan de toegangspas en/of dient u nu de nieuwe pas te printen. Vanuit de BlueEntrance applicatie is het mogelijk de toegangspas te coderen en printen. Het template kan uiteraard in uw huisstijl!

Bij de fysieke uitgifte van de gepersonaliseerde toegangspas kunt u uw medewerkers een 'digitaal akkoord' laten geven voor ontvangst.

Heeft uw medewerker een nieuw kenteken of telefoonnummer? Met een eigen login is uw medewerkers in staat zijn persoonlijke gegevens in te zien of te muteren.

Wilt u tevens een gepersonaliseerd (parkeer) saldo aan de pas koppelen? Middels de IDEAL portal bestaat de mogelijkheid om per medewerker in te loggen en een saldo middels IDEAL op de pas te zetten. Dit voor bijvoorbeeld een gereduceerd medewerkers tarief buiten werktijden om.

Aanmelden via de zuil

Bij aankomst kunnen uw vooraf aangemelde bezoekers zichzelf fysiek aanmelden bij een speciale zuil in de entreeruimte. Dit kan op naam, bedrijf of met de door BlueEntrance meegestuurde (QR-)code. Uw bezoeker wordt nu automatisch aangemeld in het systeem. Daarbij heeft u de mogelijkheid om voor uw bezoeker een toegangspas met default of persoonsgebonden toegangsrechten te printen.

Bij vertrek volgt uw bezoeker hetzelfde proces, maar dan voor het afmelden.

Uw medewerker als host(ess)

Koppel de afspraak altijd direct aan uw medewerker/ host. Zo zijn uw bezoekers, hosts en receptie direct op de hoogte van het geplande bezoek. Daarnaast ontvangt uw medewerker/ host direct een melding als de bezoeker bij fysieke aankomst wordt aangemeld door uw receptie. Waarna uw medewerker de bezoeker kan ontvangen.

Zo voorkomt u fouten en verhoogt u uw servicegerichtheid.

Zelfregistratie

Wilt u uw efficiency vergroten en fouten voorkomen? Laat uw bezoekers zichzelf registreren!

Uw medewerker vult naam, e-mail en het moment van het bezoek in en uw bezoeker wordt via een automatisch gegenereerde mail uitgenodigd zichzelf vooraf te registreren. Uw bezoeker ontvangt een bevestigingsmail met daarin een routebeschrijving. De host krijgt via e-mail de afspraakbevestiging met daarin de gegevens van de bezoeker.

Doordat BlueEntrance is gekoppeld aan het parkeersysteem, kan uw bezoeker bij aankomst direct het parkeerterrein op rijden.

Uitnodigingsfunctionaliteit

Nodig uw klanten uit via een registratie mail d.m.v. de BlueEntrance Applicatie. De receptie of medewerker verstuurd een uitnodiging naar de uit te nodigen gast. Deze gast kan dan alle benodigde informatie zelf invullen. (persoons- en bedrijfsgegevens, kenteken en andere zaken die relevant zijn).

Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld de veiligheidsinstructies van het bedrijf te laten zien. Of verplichte bestanden te uploaden. Dit kunnen wij volledig naar uw wensen en eisen inrichten.

Zodra de gegevens zijn ingevuld krijgt de receptie of de uitnodigende medewerker een bevestiging. De desbetreffende gast staat direct met alle correcte gegevens in het systeem als ‘’verwachte gast’’. Vanaf de toegang tot het parkeerterrein is het automatisch, goed en gastvrij geregeld.

Lees hier verder over de mogelijkheden van BlueEntrance of klik op ''onze oplossing'' om te kijken wat onze andere koppelingen voor u kunnen betekenen.

Authenticatie, verificatie en autorisatie

Met de upload functionaliteit van BlueEntrance beheert u eenvoudig alle voor u belangrijke documenten, van medewerkers, contractors en uw bezoekers, voor een geverifieerd toegang tot uw bedrijf.

Authentiseer vooraf uw medewerkers en bezoekers en verifieer veiligheidsdocumenten, zoals paspoort, ID-bewijs, BHV, VCA, VOG, werkvergunning en poortinstructie. Middels web-services worden documenten gecontroleerd op echtheidskenmerken en geldigheidsdata.

Autoriseer eenvoudig de toegangsrechten aan uw medewerkers en bezoekers voor de door uw gewenste periode.

Ontvang een reminder bij “bijna” verlopen cursussen documenten van uw medewerkers.

Koppel uw operationele systemen

Een directe koppeling met uw huidige operationele systemen zoals uw Toegangscontrole-, Parkeer–, Active Directory-, HRM-, Locker-, Kleding-, (badge) Printer-, VOIP- en/of andere systemen als ID- en paspoortscanner, zorgen voor geautomatiseerd toegangsproces!

Welk systeem u ook gebruikt, als onafhankelijke partij kunnen wij de koppeling met ieder systeem voor u opzetten. Zo worden eenvoudig uw bestaande gegevens in BlueEntrance geïntegreerd.

Integratie zonder tussenkomst van BlueEntrance? BlueCon biedt u de uitkomst.

Toegang met QR-code

Verleen eenvoudig uw bezoekers toegang middels een QR-code.

Na het aanmelden van uw bezoeker wordt geautomatiseerd een bevestigingsmail incl. QR-code verstuurd. Deze is bijvoorbeeld te gebruiken voor toegang tot uw parkeerterrein en/of uw bedrijfspand.

Printen van toegangspassen met lay- out

Print eenvoudig de toegangspas voor uw nieuwe medewerker (PIL, PNNL), contractor of bezoeker. Selecteer eenvoudig, de vooraf ontwikkelde, gewenste lay-out.

Gezamenlijk ontwikkelen we de lay-out van uw toegangspassen.

Probeer BlueEntrance nu gratis!

Ervaar nu het gemak van professionele bezoekersregistratie en vraag nu de gratis Trial BlueEntrance aan!

Heeft uw bedrijf te maken met bezoekers? De papieren registratie mag niet meer en wellicht bent u verplicht de registratie te verrichten. Kies voor een professionele bezoekersregistratie.

Uw directe voordelen

 • Vergroot direct uw hospitality!
 • Met de dagelijks beheerfunctie ziet u direct alle bezoekersregistraties en kunt u persoonsgegevens wijzigen en bezoekers aan- en afmelden
 • Uw bezoekersregistratie is AVG-proef
 • Dankzij de rapportagefunctie (die alle historische gegevens omvat) krijgt u inzicht in uw bezoekersdata
 • Bij een calamiteit heeft u altijd direct de actuele aanwezigheid van bezoekers tot uw beschikking
 • Veel handmatig werk wordt geautomatiseerd: de efficiency neemt toe, foutkans en bedrijfskosten dalen

Demo BlueEntrance


Uitdagingen en de oplossing voor het parkeermanagement bij NSI

Door het onduidelijke parkeerbeleid werden bedrijfsbezoekers niet altijd vooraangemeld en werd er bij grote drukte op niet-eigen plekken geparkeerd. Vaak werden de parkeerplaatsen van huurders onterecht bezet terwijl men daarvoor wel betaalde.

Ervaar BlueEntrance nu zelf!

Ervaar de gemakken van BlueEntrance nu zelf! Vul uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op voor het verstrekken van de inloggegevens.

Wij werken voor

 • Rijk
 • Aluchemie
 • Rode Kruis Ziekenhuis
 • Gem Roosendaal
 • Interparking
 • Npo
 • Meander
 • Gemeente Utrecht
 • NSI
 • TKH Security
 • Interparking
 • HNK
 • Heros Sluiskil
 • FrieslandCampina
 • Gemeente Roosendaal