menu
NL EN DE

onze oplossingen

BlueEntrance GO

BlueEntrance Go biedt een zeer gebruikersvriendelijke registratiefunctie voor bezoekers, contractors en/of medewerkers.

Professionele medewerker- en bezoekersregistratie

BlueEntrance Go biedt een zeer gebruikersvriendelijke registratiefunctie voor bezoekers, medewerkers en/of leveranciers. Het biedt de mogelijkheid de personen handmatig of geautomatiseerd (middels een interface met uw HR-systeem of import) te registreren.

Middels een voorregistratie, registratie en/of zelfregistratie worden de gewenste persoonlijke gegevens van uw medewerker, bezoeker of contractor geregistreerd en dient er aangegeven te worden wanneer en met wie er een bezoek is gepland. Indien wenselijk wordt er geautomatiseerd een outlook-bevestiging verzonden naar de bezoeker alsmede de host.

Registreer naast de gebruikelijke NAW-gegevens tevens het kenteken en verleen geautomatiseerd toegang tot het parkeerterrein*.

De functionaliteiten

Verificatie
Verificatie kunt u op maat inregelen in BlueEntrance, bijvoorbeeld door de gast uw veiligheidsinstructies te laten bekijken en accorderen.

Autorisatie*
Binnen BlueEntrance Go kunt u de geregistreerde personen voorzien van toegangsrechten. Dit kunnen deuren, zones of een (parkeer)terrein zijn. Deze rechten kunnen worden uitgereikt middels een identifier (QR- of pincode) in de bevestigingsmail of kunt u uitreiken door bijvoorbeeld een bezoekerspas. Bij fysieke aankomst wordt er dan een toegangspas uitgereikt worden welke op voorhand ook voorzien is van de juiste toegangsrechten.

Inzicht
Binnen een oogopslag heeft u inzichtelijk hoeveel medewerkers, bezoekers (per type) er aanwezig zijn, zijn geweest en wie u kunt verwachten binnen uw bedrijf per dag.

Uitbreidingsmogelijkheden
Afhankelijk van uw doelstelling zijn vele uitbreidingen mogelijk. Denk hierbij aan een uitbreiding in het gebruikersgemak, extra velden en functionaliteiten binnen de applicatie. Maar ook veelvoorkomend zijn de koppelingen met verschillende soorten systemen. Denk hierbij aan een koppeling met uw toegangscontrole-, parkeer-, HRM-, locker-, kledingsystemen, Active Directory. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om de badgeprinter of pasfotocamera te koppelen.

Als onafhankelijke partij hebben wij veel ervaring met het koppelingen van de verschillende soorten systemen.

Zo krijgt ook u weer grip op uw toegangsproces!

*Met een toegangscontrole systeem?

Middels een directe verbinding met uw huidige systemen verleent u uw bezoekers eenvoudig toegang en maakt u het toegangsproces inzichtelijk.

Na de vooraanmelding ontvangt de bezoeker en host een bevestigingsmail en verleent u indien gewenst direct toegang tot uw pand en/of uw parkeerplaats. Daarbij is het mogelijk in de mail een identifier (een QR-code of pin) toe te voegen waarmee de bezoeker toegang krijgt tot de door u verstrekte toegangszones.

Bij aankomst krijgt uw host direct een melding wanneer het kenteken van de bezoeker herkent wordt. De bezoeker kan op deze manier direct worden aangemeld. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen handmatig een bezoekerspas uit te reiken aan de balie.

Met BlueEntrance Go weet men niet alleen wie er binnen is, maar ook wie er is geweest. Haal alles uit uw hardware, vergroot de service en voorkom onnodige fouten. Krijgt u grip op het toegangsproces!

Ook een AVG-proof en professioneel ontvangst?

Zonder toegangscontrolesysteem?

Met BlueEntrance Go beheert en registreert u medewerkers, bezoekers en leveranciers voor een professionele toegang tot het bedrijfspand of -terrein.

Na de voorregistratie word er een bevestigingsmail naar de bezoeker en host verstuurd. Bij werkelijke aankomst wordt de bezoeker aangemeld en veranderd de status, van verwacht naar aanwezig. U heeft zo altijd inzicht wie en wanneer er aanwezig was. Professionaliseer uw ontvangstproces en voldoet u aan alle AVG-eisen.


Op zoek naar een, Covid-19 proof, registratie portal voor uw medewerkersregistratie? Lees hier verder voor de Covid-19 oplossing. Of kom nog wat meer te weten over BlueEntrance.

Proefversie of meer informatie?

Wilt u een proefversie of meer informatie over BlueEntrance-GO. Vul uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Of wilt u concreet inzicht in de (financiƫle) voordelen die onze applicatie voor uw onderneming kan bieden? Vul het onderstaand formulier in en vraag de demo aan.

Wij werken voor

 • Meander
 • Gemeente Utrecht
 • Rijk
 • Interparking
 • Npo
 • Gem Roosendaal
 • Gemeente Roosendaal
 • NSI
 • FrieslandCampina
 • Rode Kruis Ziekenhuis
 • Aluchemie
 • TKH Security
 • Interparking
 • Heros Sluiskil
 • HNK